Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Shorts & Pants


 • Proact Heren Basketbal Short PA159 - Blauw

  Proact Heren Basketbal...

  Heren basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Blauw. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 12.50
 • Proact Heren Basketbal Short PA159 - Geel

  Proact Heren Basketbal...

  Heren basketbalshort van het merk Proact, in de kleur geel. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 12.50
 • Proact Heren Basketbal Short PA159 - Groen

  Proact Heren Basketbal...

  Heren basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Groen. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 12.50
 • Proact Heren Basketbal Short PA159 - Navy

  Proact Heren Basketbal...

  Heren basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Navy. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 12.50
 • Proact Heren Basketbal Short PA159 - Oranje

  Proact Heren Basketbal...

  Heren basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Oranje. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 12.50
 • Proact Heren Basketbal Short PA159 - Rood

  Proact Heren Basketbal...

  Heren basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Rood. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 12.50
 • Proact Heren Basketbal Short PA159 - Wit

  Proact Heren Basketbal...

  Heren basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Wit. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 12.50
 • Proact Heren Basketbal Short PA159 - Zwart

  Proact Heren Basketbal...

  Heren basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Zwart. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 12.50
 • Proact Kids Basketbal Short PA161 - Rood

  Proact Kids Basketbal...

  Kids basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Rood. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 11.39
 • Proact Kids Basketbal Short PA161 - Royal

  Proact Kids Basketbal...

  Kids basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Royal. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 11.39
 • Proact Kids Basketbal Short PA161 - Sport Navy

  Proact Kids Basketbal...

  Kids basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Sport Navy. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 11.39
 • Proact Kids Basketbal Short PA161 - Wit

  Proact Kids Basketbal...

  Kids basketbalshort van het merk Proact, in de kleur Wit. De short blijft goed zitten dankzij de elastische tailleband met aanrijgkoordjes en is afwerking met dubbel stiksel onderaan voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bies in contrastkleur op de naden op de voor-en achterkant.  Materiaal: 100% polyester Gewicht: 150grams Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 
  € 11.39

402
Meer ...