Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Medicine Ballen


 • Marcy Dual Gripp Ball

  Marcy Dual Gripp Ball

  Deze Dual Gripp Ball van Marcy is gemaakt van rubber met een gestructureerd oppervlak voor een optimale grip en handling. Dankzij de handgrepen aan beide weerszijden worden de gewrichten minder belast. Geschikt voor buitengebruik. Zowel te gebruiken voor krachttraining en core training, als voor revalidatie. Verkrijgbaar in 3-10 kg.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 48.95
 • Marcy Slam Ball

  Marcy Slam Ball

  Ontworpen voor het hard “smijten” op solide oppervlakken IJzerzand vulling, tegen het stuiteren Diameter: 23cm Verkrijgbaar in de gewichten, 5kg, 10kg, 15kg en 20kg     Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 24.95
 • Marcy Wall Ball

  Marcy Wall Ball

  Deze zachte oefenballen zijn gevuld met wol en zand.  Zowel voor krachttraining te gebruiken als revalidatie. Niet geschikt voor "slamming". Verkrijgbaar in 4kg (geel), 6kg (rood), 8kg (blauw) en 10kg (groen).   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.    
  € 41.95
 • Medicine Bal Rek 14TUSCL322

  Medicine Bal Rek 14TUSCL322

  Ruim uw medicine ballen op na een stevige workout! Details: Wegrollen is geen optie meer en uw fitnessruimte ziet er netter uit Ruimte voor 5 medicine ballen van 1 tot 50 kilogram Kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en een modern ontwerp Geleverd exclusief medicine ballen   Levertijd 2 tot 3 werkdagen.
  € 119.95
 • Medicine Bal van kunstleer

  Medicine Bal van kunstleer

  Deze medicinebal is perfect voor de eenvoudige cardio en krachttraining Details: De bal is gemaakt van kunstleer Verkrijgbaar van 1 tot en met 5 kg De getoonde prijs geldt voor de lichtste bal, voor de zwaardere ballen betaald u een meerprijs. Levertijd 3-5 werkdagen.
  € 21.95
 • Medicine Bal van rubber

  Medicine Bal van rubber

  Twee kleurige rubberen Medicine ballen. Verkrijgbaar van 1 tot 5 kilogram. Details: Deze medicineballen zijn gemaakt van rubber, zijn heel stroef en hebben een naaldventiel De medicineballen zijn van een goede kwaliteit en zijn slijtvast,waardoor ze een lange levensduur hebben U kunt de Medicineballen voor het trainen van verscheidene lichaamsdelen De medicinebal is heel gemakkelijk in gebruik De medicineballen zijn verder nog hygienisch afwasbaar   De getoonde prijs geldt voor de lichtste bal, voor de zwaardere ballen betaald u een meerprijs. Levertijd 2 tot 3 werkdagen.
  € 28.95

337


AANBIEDINGEN!