Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Handbal Shorts


 • Kempa Core Handbalbroekje

  Kempa Core Handbalbroekje

  Kempa Core Handbalbroekje Sweatshort met zijdelingse zakjes Verstelbare, elastische tailleband met fluo gele koord Achterzak Grote Kempa CORE print Kempa CI label op achterzak Levertijd 3 tot 5 werkdagen.  
  € 24.95 € 11.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Navy

  Kempa Dames...

  Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Navy Een klassiek Kempa short voor dames met Kempa logo op de rechterbeen. Gemaakt van polyester en beschikbaar in diverse kleuren.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 14.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Rood

  Kempa Dames...

  Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Rood Een klassiek Kempa short voor dames met Kempa logo op de rechterbeen. Gemaakt van polyester en beschikbaar in diverse kleuren.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 14.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Royal

  Kempa Dames...

  Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Royal Een klassiek Kempa short voor dames met Kempa logo op de rechterbeen. Gemaakt van polyester en beschikbaar in diverse kleuren.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 14.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Wit

  Kempa Dames...

  Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Wit Een klassiek Kempa short voor dames met Kempa logo op de rechterbeen. Gemaakt van polyester en beschikbaar in diverse kleuren.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 14.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Zwart

  Kempa Dames...

  Kempa Dames Handbalbroekje Classic - Zwart Een klassiek Kempa short voor dames met Kempa logo op de rechterbeen. Gemaakt van polyester en beschikbaar in diverse kleuren.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 14.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Core 2.0 - Grijs

  Kempa Dames...

    Dit grijze handbalbroekje van Kempa voor dames, is niet alleen comfortabel, maar laat je ook wegdromen bij alles wat je doet. Aantrekkoord in de elastische tailleband Met binnenslip Kempa logo en K-label Gemaakt van 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 22.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Core 2.0 - Zwart-Grijs

  Kempa Dames...

    Dit handbalbroekje van Kempa voor dames, is niet alleen comfortabel, maar laat je ook wegdromen bij alles wat je doet. Aantrekkoord in de elastische tailleband Met binnenslip Kempa logo en K-label Gemaakt van 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 22.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Curve - Navy

  Kempa Dames...

  Het Kempa Curve dames handbal broekje in de kleur navy, is niet voorzien van een binnenbroek en heeft een aantrekkoord in de elastische tailleband. De naden zijn verwerkt met fluoriserende kleuren. Gemaakt van 100% polyester.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de actuele voorraad!
  € 16.95 € 9.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Curve - Zwart-Goud

  Kempa Dames...

  Het Kempa Curve dames handbal broekje in de kleur zwart-goud, is niet voorzien van een binnenbroek en heeft een aantrekkoord in de elastische tailleband. De naden zijn verwerkt met fluoriserende kleuren. Gemaakt van 100% polyester.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de actuele voorraad!
  € 16.95 € 9.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Curve - Zwart-Wit

  Kempa Dames...

  Het Kempa Curve dames handbal broekje in de kleur zwart-wit, is niet voorzien van een binnenbroek en heeft een aantrekkoord in de elastische tailleband. De naden zijn verwerkt met fluoriserende kleuren. Gemaakt van 100% polyester.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de actuele voorraad!
  € 16.95 € 9.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Emotion 2.0 - Antraciet-Blauw

  Kempa Dames...

  Het dames handbalbroekje Emotion 2.0 van Kempa in de kleur antraciet-blauw, heeft een moderne, vrouwelijke pasvorm en zijn aan de onderzijde voorzien van een contrasterend vlak. Met het handige trekkoord in de heupband kun je de korte broek precies op jouw maat instellen. Zonder binnenbroek Materiaal: 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 16.95

313
Meer ...