Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Korfballen


 • Balpomp Mitre

  Balpomp Mitre

  Balpomp van het merk Mitre. Op het moment dat je hem nodig hebt, mis je hem! Wordt geleverd inclusief nippel. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 5.95
 • Electrische Ballenpomp

  Electrische Ballenpomp

  Elektrische balpomp, compressortype. Zeer handig in gebruik dus ideaal voor in kantines, ballenhok of kleine ruimtes. Wordt geleverd inclusief 4 nippels. Afmeting 20 (b) x 14 (d) x 17 (h) cm Gewicht 900 gr. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 129.00 € 109.00
 • Korfbal Mikasa K5-FX Official

  Korfbal Mikasa K5-FX...

  De Mikasa K5-FX Official Korfbal is een wedstrijdbal gemaakt van kunststof materiaal. Natuurlijk is deze bal ook voor je korfbaltrainingen uitermate geschikt. Deze korfbal is goedgekeurd door het IKF en KNKV daardoor zelfs te gebruiken in alle wedstrijden nationaal maar ook internationaal. Voor de lancering van de Mikasa K5-IKF was deze bal zelfs de officiële bal voor de Nederlandse Korfbal League. Naast dat deze bal uitermate geschikt is voor veldkorfbal is hij natuurlijk ook te gebruiken bij zaalkorfbal. Zoek je een specifieke indoorkorfbal met een nog betere grip dan zijn de Mikasa K5-IKF en de Rucanor Korfbal Indoor MT5 goede alternatieven. Let op, de specifieke zaal korfballen slijten door de zachtere toplaag iets sneller dan de outdoor korfballen. Daarnaast is deze bal ook beter bestand tegen vocht dan de indoor korfballen. Levertijd 3 à 5 werkdagen.
  € 46.95
 • Mikasa K3-IKF Korfbal

  Mikasa K3-IKF Korfbal

  Mikasa K3-IKF Korfbal De Mikasa K3-IKF korfbal is de nieuwe KNKV/IKF goedgekeurde wedstrijd korfbal. De K3-IKF is gemaakt van kunstleer en met een nieuwe kleursamenstelling de populairste korfbal van dit moment. Deze Mikasa bal wordt onder andere gebruikt in officiële wedstrijden van het IKF zoals EK's en WK's. Maar is ook de officiële wedstrijd bal van de Nederlandse Korfbal League. Let op! Deze bal is niet bestand tegen teveel vocht. In verband met garantie is dan ook het advies om de bal niet buiten te gebruiken indien het regent of in een vochtige omgeving op te slaan. Levertijd 5-7 werkdagen.  
  € 69.00 € 59.00
 • Mikasa Korfbal K4

  Mikasa Korfbal K4

  Korfbal van Mikasa. Een wedstrijdbal in maat 4 voor de jongere speler. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 69.00 € 59.00
 • Mikasa Korfbal K4-FT

  Mikasa Korfbal K4-FT

  Korfbal Mikasa K4-FT. Een maat kleiner dan de 5, voor de jeugd dus! Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 69.00 € 59.00
 • Mikasa Korfbal K4-IKF

  Mikasa Korfbal K4-IKF

  Mikasa K4-IKF Korfbal De Mikasa K4-IKF korfbal is de nieuwe KNKV/IKF goedgekeurde wedstrijd korfbal. De K4-IKF is gemaakt van synthetisch leer en met een nieuwe kleursamenstelling een populaire korfbal momenteel. Deze Mikasa bal wordt onder andere gebruikt in officiële wedstrijden van het IKF zoals EK's en WK's en is ook de officiële wedstrijd bal van de Nederlandse Korfbal League. Let op! Deze bal is niet bestand tegen teveel vocht. In verband met garantie is dan ook het advies om de bal niet buiten te gebruiken indien het regent of in een vochtige omgeving op te slaan. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 69.00 € 46.95
 • Mikasa Korfbal K5-FT

  Mikasa Korfbal K5-FT

  Korfbal Mikasa K5-FT. Wedstrijdbal waar het meest mee wordt gespeeld! Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 69.00 € 59.00
 • Mikasa Korfbal K5-IKF

  Mikasa Korfbal K5-IKF

  Mikasa K5-IKF Korfbal De Mikasa K5-IKF korfbal is de nieuwe KNKV/IKF goedgekeurde wedstrijd korfbal. De K5-IKF is gemaakt van kunstleer en met een nieuwe kleursamenstelling de populairste korfbal van dit moment. Deze Mikasa bal wordt onder andere gebruikt in officiële wedstrijden van het IKF zoals EK's en WK's en is ook de officiële wedstrijd bal van de Nederlandse Korfbal League. Let op! Deze bal is niet bestand tegen teveel vocht. In verband met garantie is dan ook het advies om de bal niet buiten te gebruiken indien het regent of in een vochtige omgeving op te slaan. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 69.00 € 59.00

57


AANBIEDINGEN!