Korfbalschoenen veld


 • Korfbalschoenen Adidas Freak MD - Zwart

  Korfbalschoenen Adidas...

  Korfbalschoenen Adidas Freak MD! Mid cut model, voor zowel gras als kunstgras. Nieuw model 2017! Met name geschikt voor jongens en heren. Kleur: Zwart/Wit GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP.
  € 114.95 € 99.00
 • Korfbalschoenen Adidas Freak Spark MD23

  Korfbalschoenen Adidas...

  Korfbalschoenen Adidas Freak Spark MD23!  Bounce-middenzool over de volledige lengte: elimineert afleidingen gedurende het hele spel en biedt comfort onder de voeten Vaste rubberen buitenzool: met agressief gevormd noppenpatroon voor ongeëvenaarde grip op meerdere speeloppervlakken SYNTHETISCHE UPPER_: biedt lichtgewicht comfort dat duurzaam genoeg is voor de sterkste spelers LET OP: Deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen. Levertijd 5-7 werkdagen.
  € 114.95
 • Korfbalschoenen Adidas Icon 7 Mid MD

  Korfbalschoenen Adidas...

  Korfbalschoenen Adidas Icon 7 Mid MD Deze Adidas korfbalschoenen geven snelheid en kracht om het spel te beïnvloeden. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan, met een duurzaam bovenwerk van textiel met een ondersteunende middensnede. De lightstrike-tussenzool biedt lichtgewicht demping, zodat je langer comfortabel blijft. Gegoten TPU-noppen op de buitenzool verhogen de tractie. Vetersluiting Bovenwerk van textiel Lightstrike tussenzool Gegoten TPU-buitenzool GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP   Levertijd 3-5 werkdagen   Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële veld korfbalschoenen. Derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.  
  € 109.00
 • Korfbalschoenen Adidas Lightning MD

  Korfbalschoenen Adidas...

  Korfbalschoenen Adidas Lightning MD! Hoog model, voor zowel gras als kunstgras. Nieuw model 2014-2015! Met name geschikt voor jongens en heren. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Enkel nog leverbaar in de getoonde maten! LET OP: Deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.
  € 109.00 € 95.00
 • Korfbalschoenen Alpha Menace Varsity 3 - Blauw-Wit

  Korfbalschoenen Alpha...

  Korfbalschoenen Alpha Menace Varsity 3 - Blauw-Wit. Bij bestellen bedraagt de Levertijd 5 -7 werkdagen. De Nike Alpha Menace Varsity 3 geeft je stabiliteit en kracht die je positioneert voor snelle bewegingen op het veld in elke richting.  Ondersteuningslagen: De 3e editie voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De stijve plaat met 12-noppenconfiguratie geeft je stabiliteit en tractie voor explosieve uitbarstingen, snelle sneden en plotselinge stops. Low-Profile Cushioning: De 3/4-lange wigvormige middenzool van foam dempt je pas voor langdurig comfort tijdens het oefenen of spelen. Treklipjes bij de tong en hiel 3/4 hoogte Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.  
  € 149.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Huarache 7 Varsity Low Lax

  Korfbalschoenen Nike...

  Korfbalschoenen Nike Alpha Huarache 7 Varsity Low Lax! Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maat! Lichtgewichtte schoen, laag model. Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! Levertijd 3-5 werkdagen. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.
  € 139.00
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark - Rood

  Korfbalschoenen Nike...

  De korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark in de kleur rood. Gemaakt van synthetisch leer dat lang meegaat en ondersteunt terwijl het je voeten comfortabel houdt. De 3e editie van deze schoen voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De middenzool gemaakt van een zacht foam dempt je pas. De Nike Fastflex technologie met rubberen noppen zorgt voor flexibiliteit en tractie voor snelle uitbarstingen, snelle wendingen en plotselinge stops Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maten! Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! Levertijd 3-5 werkdagen. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.
  € 129.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark - Royal

  Korfbalschoenen Nike...

  De korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark in de kleur royal. Gemaakt van synthetisch leer dat lang meegaat en ondersteunt terwijl het je voeten comfortabel houdt. De 3e editie van deze schoen voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De middenzool gemaakt van een zacht foam dempt je pas. De Nike Fastflex technologie met rubberen noppen zorgt voor flexibiliteit en tractie voor snelle uitbarstingen, snelle wendingen en plotselinge stops Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maten! Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! Levertijd 3-5 werkdagen. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.
  € 129.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark - Wit

  Korfbalschoenen Nike...

  Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark in de kleur wit. Gemaakt van synthetisch leer dat lang meegaat en ondersteunt terwijl het je voeten comfortabel houdt. De 3e editie van deze schoen voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De middenzool gemaakt van een zacht foam dempt je pas. De Nike Fastflex technologie met rubberen noppen zorgt voor flexibiliteit en tractie voor snelle uitbarstingen, snelle wendingen en plotselinge stops Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maten! Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! Levertijd 3-5 werkdagen. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.
  € 129.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark - Zwart

  Korfbalschoenen Nike...

  Deze korfbalschoenen van Nike in de kleur zwart. Gemaakt van synthetisch leer dat lang meegaat en ondersteunt terwijl het je voeten comfortabel houdt. De 3e editie van deze schoen voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De middenzool gemaakt van een zacht foam dempt je pas. De Nike Fastflex technologie met rubberen noppen zorgt voor flexibiliteit en tractie voor snelle uitbarstingen, snelle wendingen en plotselinge stops Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maten! Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! Levertijd 3-5 werkdagen. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.
  € 129.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace Pro 2 Mid - Zwart

  Korfbalschoenen Nike...

  Korfbalschoenen Nike Alpha Menace Pro 2 Mid Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maat! Synthetisch leer met een comfortabele kraag voor verbeterde comfort, pasvorm en duurzaamheid Phylon schuim zorgt voor lichtgewicht schokdemping. De molding bij de teen helpt weerstaan ​​slijtage. Band met een haak-en-lus sluiting beveiligt de pasvorm. Verkrijgbaar in de kleur zwart. Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Hoewel deze sportschoenen gebruikt kunnen worden voor korfbal zijn het geen officiële  veld korfbalschoenen en derhalve vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.  Helaas worden er geen officiële veld korfbalschoenen gemaakt door fabrikanten, echter is er veel vraag naar de "korfbalschoenen" en gebruiken wij de term korfbalschoenen voor deze outdoor sportschoenen.
  € 169.95

385
Meer ...