Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Volleyballen

Volleyballen, Gala, Mikasa


 • Sneeuwvolleybal Mikasa SV335-V8

  Sneeuwvolleybal Mikasa...

  De Mikasa SV335-V8 is een Sneeuwvolleybal. De sneeuwvolleybal beschikt over een FOAM EVA buitenlaag en zorgt ervoor dat de bal fijn aanvoelt. Specificaties: Gewicht: 260 - 280 gr Omtrek: 66 - 68 cm FIVB goedgekeurd Levertijd 3-5 werkdagen.
  € 34.95
 • Volleybal Gala 10 - 500 gr

  Volleybal Gala 10 - 500 gr

  De Gala 500 grams trainingsbal is geschikt voor het trainen van spelverdelers. De volleybal is zwaarder dan een normale volleybal en daardoor is er meer kracht voor nodig om deze bal te verplaatsen. Zowel voor spelverdelers als andere spelers is dit de ideale bal om de techniek en kracht te trainen. Levertijd 2 tot 3 werkdagen.
  € 59.95 € 44.95
 • Volleybal Gala Beach Play UNI

  Volleybal Gala Beach Play...

  Handgenaaide beachvolleybal voor recreatief gebruik. Leverbaar in de kleur oranje. Levertijd 2 tot 3 werkdagen.  
  € 29.95
 • Volleybal Gala Beach Smash Play 6

  Volleybal Gala Beach...

  De Gala Smash Play 6 heeft hetzelfde design als het topmodel van Gala: de Smash Plus 6. Deze beachvolleybal uit het middensegent is gemaakt van duurzaam synthetisch leder en voelt duidelijk minder plastic aan dan veel goedkopere alternatieven. De Gala Smash Play 6 heeft slechts 6 panelen waardoor de bal minder naden heeft en een groter contactoppervlak. Levertijd 2 tot 3 werkdagen.
  € 44.95
 • Volleybal Gala Beach Smash Plus 6

  Volleybal Gala Beach...

  De officiële wedstrijdbal van de Nederlandse Eredivisie het NK Beachvolleybal Goedgekeurd door de Nederlandse Volleybal Bond Optimale kleurstelling Maximale grip Optimale ronding vanwege 6-panel constructie Het oppervlakte materiaal is gemaakt van synthetisch polyurethaan leer met een microvezel hoes De binnenbal is gemaakt van butylrubber Levertijd 2 tot 3 werkdagen.
  € 54.95
 • Volleybal Gala Beach Smash Pro

  Volleybal Gala Beach...

  Deze top beachbal met dimple is beschikbaar in de nieuwe kleurstelling wit-rood-geel. De officiële wedstrijdbal van de Nederlandse Eredivisie het NK Beachvolleybal! Goedgekeurd door de Nederlandse Volleybal Bond Optimale kleurstelling Maximale grip Optimale ronding vanwege 6-panel constructie Het oppervlakte materiaal is gemaakt van synthetisch polyurethaan leer met een microvezel hoes De binnenbal is gemaakt van butylrubber Levertijd 5 tot 7 werkdagen.
  € 59.95
 • Volleybal Gala Jeugd 230 gr.

  Volleybal Gala Jeugd 230 gr.

  Volleybal Gala Jeugd 230 gr. Officiële volleybal, goedgekeurd door de Nevobo. Lichtere bal in vrolijke kleuren speciaal voor de training en wedstrijden van jeugdteams en schoolvolleybal.   Levertijd 2 tot 3 werkdagen.
  € 44.99
 • Volleybal Gala Jeugd-Minibal Soft 170 Gram - Groen-Lila

  Volleybal Gala...

  De Volleybal Gala Jeugd-Minibal Soft 170 Gram in de kleurcombi Groen-Lila, is een lichte bal met een zachte laag in vrolijke kleuren speciaal voor de training van jeugdteams en schoolvolleybal!  Levertijd 5 tot 7 werkdagen  
  € 34.95
 • Volleybal Gala Jeugd-Minibal Soft 170 Gram - Oranje-Lila

  Volleybal Gala...

  De Volleybal Gala Jeugd-Minibal Soft 170 Gram in de kleurcombi Groen-Oranje, is een lichte bal met een zachte laag in vrolijke kleuren speciaal voor de training van jeugdteams en schoolvolleybal!  Levertijd 5 tot 7 werkdagen  
  € 34.95
 • Volleybal Gala Jump-Jeugd Trainingsbal

  Volleybal Gala Jump-Jeugd...

  De Gala Jump-Jeugd Trainingsbal is speciaal ontwikkelt om de individuele aanvalstechniek van volleyballers te verbeteren . Door middel van 2 elastische koorden kan de bal in een vaste positie gehouden worden. Deze positie is afhankelijk van nivo/leeftijd/lengte en dient zelf vastegzet te worden. Onder altijd gelijke omstandigheden kan de speler de afzet en slag techniek trainen. Levertijd 2 tot 3 werkdagen.
  € 56.95
 • Volleybal Gala Pro-line 5176S

  Volleybal Gala Pro-line...

  De volleybal gala pro-line 5176S is ontworpen voor indoor volleybal en heeft een onderscheidend en dynamisch design. De naam "HANDSHAKE" verwijst direct naar de verschijning van de bal - de rode en blauwe panelen "schudden handen", wat verwijst naar sportiviteit en fair play in sport. De kleur en vorm van de panelen zorgen voor een aantrekkelijk visueel effect tijdens de vlucht en rotatie. Dankzij de 3-kleurige en expressieve design is de bal makkelijk zichtbaar voor spelers/speelsters en publiek. Dankzij de ingenieuze constructie, alle 12 panelen hebben dezelfde vorm, is het gewicht gelijk verdeeld over het hele oppervlak van de bal, waardoor de vorm behouden blijft. De gelijke verdeling van de naden garanderen een uniforme vlucht en aerodynamische eigenschappen in alle richtingen en wendingen tijdens het spel. Kenmerken: Buitenbal van innovatief polyurethaan leer met een slangenleer profiel voor meer grip Dynamisch 12 panelen design (EU geregistreerd) Butylblaas maat 5, 260-280 gram en een omtrek van 650 - 670 mm Excellente vluchteigenschappen en zichtbaarheid Bedoeld voor alle competities Nevobo goedgekeurd Levertijd 5 tot 7 werkdagen  
  € 59.95
 • Volleybal Gala Pro-line 5576S

  Volleybal Gala Pro-line...

  De Volleybal Gala Pro-line 5576S is de nieuwste Hand Shake volleybal van GALA, met een modern design. Ideale trainingsbal van sterk Synthetisch leer. Nevobo goedgekeurd, dus je kunt er ook wedstrijden meespelen. Levertijd 5 tot 7 werkdagen  
  € 44.95

27
Meer ...